Nieuws‎ > ‎2013‎ > ‎

infomarkt 20 juni 2013

Geplaatst 23 jun 2013 02:54 door Jan Van Steen   [ 15 okt 2013 23:22 bijgewerkt ]
Op 20 juni was het dan zover, één jaar na de vorige vergadering werd er nog eens een show opgevoerd voor de bevolking.  Dit leek meer op een grote reklamestunt in plaats van  een objectieve informatieverstrekking.  Zeer mooie foto's om de mensen te overtuigen dat het een goed project is.  Met slagzinnen zoals " een meerwaarde voor een betere omgeving" tracht men de bevolking dom te houden.  Vele mensen van de provincie vertelden maar halve waarheden en op vragen werd niet ingegaan.  
De ontgoocheling van de bewoners van Baasrode en Buggenhout was groot. 

We hebben een petitie gelanceerd tegen deze plannen en veel mensen hebben deze getekend. Een duidelijk signaal dat de inwoners dit project niet zien zitten.  De petitie kan nog steeds online getekend worden op de pagina "Petitie".

De verschillende studies lagen daar ter inzage maar je mocht natuurlijk geen copie nemen.  Het stond zogezegd al op de website maar daar hebben zij de studies niet teruggevonden.  Misschien komt dat nog ...

De provincie Oost- Vlaanderen heeft wel een extra budget uitgetrokken van 1.051,22 euro voor de aanwezigheid van het studiebureau Grontmij.