Nieuws‎ > ‎2012‎ > ‎

4e nieuwsbrief Project Oude Briel (december 2012)

Geplaatst 19 jan 2013 03:03 door Jan Van Steen
De POM Oost-Vlaanderen is er weer in geslaagd om een vier pagina's nieuwsbrief te vullen zonder nieuws te brengen.  Bla Bla Bla...
Op de eerste pagina wordt herhaald dat ze een oud industriegebied willen omvormen tot een watergebonden bedrijventerrein.  Dit kan je bezwaarlijk nieuws noemen. Op de 2e pagina geeft men een definitie van watergebonden bedrijven met het onderscheid tussen eerstelijns,tweede en derdelijns watergebondenbedrijven.  Dit werd reeds uitgelegd op een vorige vergadering.  Dit is dus een herhalen van zeer algemeen nieuws dat niet specifiek is voor Den Briel. De opsplitsing in 2 deelgebieden werd in februari reeds meegedeeld.  Dit is dus eigenlijk bladvulling maar geen nieuws. De derde pagina is een publicitaire pagina voor Brandstoffen Desbo waar men er zelfs in slaagt om de medewerkers van tankstations in Buggenhout mee te tellen om het bedrijf groter voor te stellen dan dat het in feite is. Misschien krijgen wij ook het recht om eens aan het woord te komen.  Tenslotte wordt op pagina 4 de procedure herhaald over de opstelling van het plan Mer en verwijst men naar de nota voor publieke consultatie, die 8 maanden geleden verspreid werd. Nieuws ?  

We kunnen niet ontkennen dat de Pom Oost-Vlaanderen een nieuwsbrief heeft rondgestuurd. Het noemt wel nieuwsbrief maar nieuws was daar niet in te vinden.    


Comments